Czy czekolada może być jeszcze bardziej czekoladowa? Wydawałoby się że nie, a jednak! Klasyczne brownie to dowód na to, że czekoladę można jeszcze bardziej podkręcić i wydobyć z niej więcej.
Muffin czekoladowy
Muffin E.Wedel
Muffin E.Wedel rozpieszcza połączeniem delikatnego ciasta i pysznego kremowego czekoladowego nadzienia z deserową czekoladą E.Wedel.
Ciastko w polewie czekoladowej
Orzechy i ziarna
A może coś lżejszego?
Chrupnij orzechy z ziarnami połączone ze sobą miodem, podlane czekoladą.
Ciastko wiśniowe
Wiśniowe nadzienie
To idealne zestawienie doskonałego ciasta ze słodkim nadzieniem wiśniowym.
Warkocz klonowy
Półfrancuskie ciastko
Przekąska z ciasta półfrancuskiego oblana złocistym syropem klonowym.
Drożdżówka waniliowo-truskawkowa
Słodka przekąska
Delikatne, puszyste i mięciutkie drożdżówki pełne słodyczy truskawki z wanilią